Distributør og butikker i Norge hvor du finner Active rullatorer

Active Walker Rollator cyan colour on white background

Access Vital leverer trappeheiser og Active rullatorer til hele Norge. Rullatoren vår, Active Walker, er å få på både NAV Hjelpemiddelsentralen og i Enklere Liv butikker.

Active Design Rullator er designet i Norge av Access og er et moderne hjelpemiddel som har det beste av brukervennlighet og personlig tilpasning. Design har vært et essensielt element i utviklingen av Active, noe som både flere patenter og Norsk Designpris beviser! Denne utendørs rullatoren er en perfekt kombinasjon for turer i frisk luft, handle-dager på kjøpesenter, eller en stabil støtte for tryggere forflytning i hjemmet ditt. Du finner ikke en mer brukervennlig og allsidig rullator i verdensmarkedet.

Access Vital is a leading Norwegian supplier of technical aids. Access Vital’s product range includes a wide variety of stairlifts and vertical lifts, in addition to ceiling hoists, scooters, and of course our own Active and Breeze Rollators, which are sold world-wide.

Hvor kjøper jeg en Active rullator?

NAV logo

NAV

Snakk med din ergoterapeut om Active Walker som er tilgjengelig hos NAV.

Ta også en titt på Hjelpemiddel sidene til NAV, bare trykk på knappen nedenfor.

enklereliv_logo

Enklere Liv

Vi har samlet et bredt utvalg produkter som skal gjøre din hverdag enklere. De produktene vi ikke har klart å finne har vi utviklet selv, i samarbeid med ledende innovatører fra hele verden!

Kjøp din Active rullator hos oss!